Η Χαϊδούλα Στεργίου ανοίγει την κουζίνα της και ετοιμάζει για εσάς παραδοσιακές πίτες που έχουν το άρωμα και τη γεύση της σπιτικής συνταγής. Οι πίτες Χαϊδούλα φτιάχνονται με χωριάτικο φύλλο που ανοίγουν στο εργαστήρι γυναίκες οι οποίες μοιράζονται την ίδια αγάπη για την παράδοση.

Χρησιμοποιούνται υλικά από τοπικούς παραγωγούς, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και κηπευτικά που μαζεύονται φρέσκα από ιδιόκτητο περιβόλι και από καλλιεργητές της γύρω περιοχής.

Οι προψημένες πίτες Χαϊδούλα είναι μια πρόταση νοστιμιάς για οποιαδήποτε ώρα της ημέρας καθώς ετοιμάζονται γρήγορα και εύκολα για πρωινό, μεσημεριανό ή δείπνο.

Αυτό που τις κάνει να ξεχωρίζουν είναι ότι συνδυάζουν τη σπιτική κουζίνα με την ταχύτητα της καθημερινότητας και δίνουν τη λύση σε όσους θέλουν να απολαμβάνουν γεύσεις χωρίς συντηρητικά, έτοιμες σε λίγα λεπτά. Δοκιμάστε όλες τις συνταγές και ανακαλύψτε πάλι τη χαρά ενός σπιτικού γεύματος!

Οδηγίες

Οι πίτες της Χαϊδούλας, δεν περιέχουν συντηρητικά και καταψύχονται με τις πιο σύγχρονες μεθόδους αμέσως μόλις ψηθούν, γι’ αυτό φτάνουν στα χέρια σας διατηρώντας όλα τα θρεπτικά συστατικά τους. Για να τις απολαύσετε δεν χρειάζονται απόψυξη.

Αφού τις βγάλετε από τη ζελατίνα, τις τοποθετείτε ολόκληρες ή σε μερίδες μέσα σε ένα ταψί και τις ζεσταίνετε για λίγα λεπτά σε φούρνο που έχετε προθερμάνει στους 200 C. Εάν δεν επιθυμείτε ένα τραγανό αποτέλεσμα, μπορείτε να τις ζεστάνετε σε φούρνο μικροκυμάτων.

Εναλλακτικά, τις αφήνετε να ξεπαγώσουν σε θερμοκρασία δωματίου.

Αφού ζεσταθούν, δεν τοποθετούνται πάλι στην κατάψυξη. Ανάλωση πριν από την ημερομηνία που αναγράφεται στη συσκευασία.

Πιστοποίηση κατά ISO 22000

Το εργαστήριο της Χαϊδούλας Στεργίου, είναι πιστοποιημένο κατά ISO 22000. Tόσο τα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, όσο και το εξειδικευμένο προσωπικό ακολουθούν όλους τους κανόνες του Συστήματος Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (HACCP) με αποτέλεσμα τη σταθερή ποιότητα σε όλη τη διαδικασία της παραγωγής των προϊόντων.

Τα κουτιά των προϊόντων μας...
Γνωρίστε τους χώρους μας...